Hoofdkwartier BE: 0032 3541 7126

Ontdek de PEMA MOBILITY WORLD voor de huur van uw bedrijfsvoertuigen

Met PEMA MOBILITY WORLD richten wij ons consequent op uw voordelen als klant. Dat betekent dat u als transportbedrijf, expediteur, wagenparkbeheerder of chauffeur in de vier sectoren van PEMA MOBILITY WORLD alles vindt wat u nodig hebt om uw transporttaken op een moderne manier, flexibel en economisch uit te voeren.

Bij PEMA RENT huurt u de modernste voertuigen in meer dan 200 specificaties. U beslist over de duur van de huur, de huurmodule en de extra producten die precies bij u passen. PEMA SERVICES omvat alle dienstverleningen die u bij uw dagelijks werk ondersteunen: van de PEMA AKADEMIE over de TELEMATICA tot aan de financiering. Bij PEMA WORKSHOP zorgen de PEMA Full Service-werkplaatsen en ons Europawijd netwerk van competente werkplaatspartners ervoor dat u steeds mobiel blijft. De vierde sector – PEMA USED – biedt u tweedehandse, zeer goed onderhouden premium voertuigen voor alle transporteisen.

Wij hebben een lange traditie om u alles te bieden wat u in de praktijk nodig hebt. Sinds onze oprichting in 1976 is PEMA voor u op de goede weg. Met vestigingen in heel Europa, meer dan 450 gekwalificeerde medewerkers en een indrukwekkend wagenpark van meer dan 18.000 eenheden zijn wij thans een van de toonaangevende, fabrikantonafhankelijke verhuurders van complete aanhangwagencombinaties van de zware klasse in Europa.

Als bedrijf van de groep GEFA-Bank maakt PEMA GmbH sinds 2008 deel uit van Société Générale Equipment Finance van de Franse bankgroep Société Générale. Juist deze relatie maakt PEMA zo sterk: u geniet van de voordelen van een middelgroot bedrijf en profiteert tegelijkertijd van de sterke punten van een internationaal opererende bedrijvengroep.

Samen bieden wij u competentie op het gebied van integratieve oplossingen wat betreft bedrijfsvoertuigen.

Of het nu gaat om huren op korte of op lange termijn: bij ons kunt u een sterk voertuigenspectrum en flexibele huuroplossingen verwachten. Deze gaan van standaardvoertuigen in combinatie met modulaire dienstverleningen zoals onderhoud en reparaties, bandenservice, beschermingsproducten en tolafhandeling tot klantspecifieke voertuigspecificaties in het corporate design van de klant. Ook dienstverlening zoals een integratieve truck- en trailertelematica of opleidingen voor beroepschauffeurs aan de PEMA-academie horen tot ons dienstenportfolio Verder behoort PEMA tot een van de grootste handelaars in tweedehandsvoertuigen in de transport- en logistieke sector in heel Europa.

    Heeft u vragen of wilt u een persoonlijk consult? Neem contact met ons op! We kijken uit naar uw aanvraag.

    CONTACT