Hoofdkwartier BE: 0032 3541 7126

Het enthousiasme voor de racesport van de verhuurpioniers uit Herzberg heeft verschillende redenen. Aan de ene kant is trucksport pure adrenaline die niet alleen ons team, maar ook onze klanten fascineert die wij via de race regelmatig ontmoeten. Aan de andere kant belichaamt de trucksport de door PEMA ondersteunde waarden zoals eerlijkheid en teamgeest in combinatie met persoonlijk engagement.   

PEMA en Team Schwaben Truck hebben dezelfde visie

Sinds 2011 ondersteunt PEMA het Team Schwaben Truck. De ongelooflijke persoonlijke inzet waarmee het hele Schwaben Truck Team te werk gaat, heeft PEMA vanaf het begin geïnspireerd.

PEMA ondersteunt Team Hönig Racing

PEMA steunt dit seizoen voor het eerst ook het truck-rally-team Hönig Racing uit Herzberg met een uitgebreide technische service. Het volledig opnieuw lakken van de 256 pk sterke MAN KAT 1 vormde het begin van de jonge samenwerking. De rallytruck was het eerste voertuig voor de nieuwe lak- en droogcabine van PEMA. Bij offroad-rally gaat het niet alleen om snelheid, maar ook om het beheersen van het moeilijkste terrein. Het traject omvat diepe moerassen en het oversteken van rivieren en wordt per roadbook-navigatie inclusief gps- en compastechniek bepaald. De wedstrijden omvatten voor een deel ook nachtetappes en duren tot acht dagen. Daarbij worden afstanden tussen 500 en 2.000 kilometer afgelegd.

De “Vor-Tour der Hoffnung”

PEMA ondersteunt al jaren de “donatiemarathon” in het kader van de Truck Grand Prix op de Nürburgring, die door Jungbluth Nutzfahrzeuge Service & Miet GmbH georganiseerd wordt. Het geld dat bij de donatiemarathon ingezameld wordt, is ten voordele van de “VOR-TOUR der Hoffnung”. Zij zamelen al 22 jaar geld in voor kinderen die lijden aan kanker en kinderen die hulp nodig hebben alsook voor kankeronderzoek.

Heeft u vragen of wilt u een persoonlijk consult? Neem contact met ons op! We kijken uit naar uw aanvraag.

CONTACT