Hoofdkwartier BE: 0032 3541 7126

PEMA - UW VERHUURDER VAN BEDRIJFSVOERTUIGEN VOOR COMPLETE TREKKERS VAN ALLE MERKEN

Sinds onze oprichting in 1976 zijn we op de goede weg. Met vestigingen in heel Europa, circa 450 gekwalificeerde medewerkers en een indrukwekkend wagenpark van meer dan 18.000 eenheden zijn wij vandaag een van de toonaangevende, fabrikantonafhankelijke verhuurbedrijven van complete trekkers van de zware klasse in Europa.

Als onderneming van GEFA-bankgroep maakt PEMA sinds 2008 deel uit van de businessunit Société Générale Equipment Finance van de Franse bankgroep Société Générale. Samen bieden wij competentie op gebied van integratieve oplossingen wat betreft bedrijfsvoertuigen. Een ideale combinatie: bij PEMA combineren we de voordelen van een middelgroot bedrijf met de voordelen van een internationaal opererende grootbank.

We bieden onze klanten een sterke keuze aan voertuigen en flexibele verhuuroplossingen aan, ongeacht of het nu gaat om verhuur op korte of lange termijn. Deze gaan van standaardvoertuigen in combinatie met modulaire diensten zoals onderhoud en reparaties, bandenservice, beschermingsproducten en tolafhandeling tot klantspecifieke voertuigspecificaties in de huisstijl (corporate design). Ook dienstverlening zoals een integratieve truck- en trailertelematica of opleidingen voor beroepschauffeurs aan de PEMA-academie horen tot onze dienstenportfolio. Verder behoort PEMA tot een van de grootste handelaars in tweedehandsvoertuigen in de transport- en logistieke sector in heel Europa.

PEMA in cijfers:

PEMA Groep:

  • opgericht in 1976 door Peter Manns
  • sinds 2008 horen we bij het Franse bankenconcern SOCIETE GENERALE
  • 16 eigen vestigingen in Duitsland en meer dan 25 vestigingen met partners
  • 9 eigen vestigingen in Europa
  • meer dan 450 medewerkers, waarvan 80 % in Duitsland
  • 18.000 eenheden waarvan 10.500 in Duitsland
  • brede klantenstructuur, van alleenrijdende ondernemer tot blue chip
 

Heeft u vragen of wilt u een persoonlijk consult? Neem contact met ons op! We kijken uit naar uw aanvraag.

CONTACT