Hoofdkwartier BE: 0032 3541 7126

Societe Generale

De Société Générale is een van de grootste financiële dienstverleners in de Eurozone. Als gediversifieerde universele bank verenigt zij stabiliteit, continuïteit en duurzame groei. Al meer dan 150 jaar speelt de Société Générale een doorslaggevende rol in de economie en heeft thans wereldwijd meer dan 145.000 medewerkers in dienst. In Duitsland is de Société Générale al sinds 1886 op de markt en is dus hiermee een van de oudste buitenlandse banken.

Duitsland is een kernmarkt waarin de Société Générale continu investeert. Met meer dan 3.500 medewerkers is de bank in zes vestigingen werkzaam voor bedrijven, particulieren en institutionele investeerders. De Société Générale heeft gedurende vele jaren over verschillende sectoren heen intensieve relaties met grote Duitse bedrijven, financiële instellingen, financiële investeerders, middelgrote bedrijven en eindklanten opgebouwd.

De groep Société Générale levert in Duitsland een belangrijke bijdrage aan de financiering van industrie en middenstand. De constante ontwikkeling in deze markt staat daarbij voor de langdurige bedrijfsstrategie van Société Générale.

Tot de groep Société Générale in Duitsland behoren de volgende bedrijven: ALD Automotive, Bank Deutsches Kraftfahrzeuggewerbe (BDK), Car Professional Fuhrparkmanagement (CPM), Hanseatic Bank, PEMA, Société Générale Corporate & Investment Banking, Société Générale Equipment Finance (GEFA Bank GmbH), Société Générale Insurance en Société Générale Securities Services.

Heeft u vragen of wilt u een persoonlijk consult? Neem contact met ons op! We kijken uit naar uw aanvraag.

CONTACT