Hoofdkwartier BE: 0032 3541 7126

Programma’s op maat en heel wat vooruitzichten voor uw professionele toekomst

We weten nog niet welke loopbaan u voor ogen hebt. Maar we weten dat u bij ons de juiste start vindt! Bezoek ons carrièreportaal of bekijk onze jobaanbiedingen. Daar komt u meer te weten over uw individuele mogelijkheden.

Directe toegang bij PEMA

Direct beginnen werken bij PEMA voor afgestudeerden en ervaren professionals

Wanneer u net uw studie succesvol afgerond hebt of u al enkele jaren ervaring in een beroep opgedaan hebt, dan bent u misschien klaar voor nieuwe uitdagingen. In dat geval willen we u graag leren kennen. Solliciteer bij ons: PEMA biedt voor zowel pas afgestudeerden, specialisten als leidinggevenden aantrekkelijke instroom- en doorstroommogelijkheden.

Wij maken het u mogelijk om uw kennis individueel bij ons in te brengen en om samen spannende uitdagingen aan te gaan. Bij PEMA neemt u verantwoordelijke taken op en breidt u tegelijkertijd uw kennis en vaardigheden uit. Van softwareontwikkelaar over verkoopmedewerker tot automonteur-mechatronicus bieden de aangeboden banen in ons bedrijf een breed scala aan mogelijkheden voor afgestudeerden en directe instromers met werkervaring.

Trainen bij PEMA

Begin je beroepsleven met een opleiding bij PEMA

Na het afronden van je schoolopleiding gaan er heel wat deuren van de beroepswereld open, zo ook bij PEMA. Of je nu automonteur-mechatronicus, autoverkoper of specialist in magazijnlogistiek bent: een opleiding bij ons is even gekwalificeerd als gevarieerd. Wees je bewust van je kansen in onze internationaal opererende onderneming en leg zo de basis voor je carrière.

Als onderneming zien wij het als onze verantwoordelijkheid om jonge mensen de kans te geven op een goede opleiding en zo de weg te openen naar een goede professionele toekomst.

De opleiding van onze eigen specialisten is van groot belang bij PEMA en vindt zowel in onze eigen werkplaatsen plaats als in opslag en administratie. Loopbaanbeginners kunnen bij PEMA een leerzame en uitgebreide opleiding verwachten, waarbij ze verschillende afdelingen doorlopen, getraind worden en altijd individueel begeleid worden door de opleiders. Deze opleidingsfilosofie garandeert dat de "stagiairs" veel praktijkervaring opdoen en na hun opleiding hun kennis als gekwalificeerde medewerkers kunnen toepassen op de verschillende werkgebieden en afdelingen.

Een goede opleiding is een waardevolle investering in de toekomst. Niet alleen voor uzelf, maar ook voor ons bedrijf.

Dit kan je bij PEMA verwachten

 
  • Een gefundeerde, gevarieerde en praktisch georiënteerde opleiding in een technische omgeving.
 
 
  • Tijdens uw opleiding wordt u door ervaren opleiders ondersteund.
 
 
  • U werkt in een geëngageerd en gemotiveerd team.
 
 
  • U kunt ook andere vestigingen in Duitsland leren kennen.
 

We trainen in de volgende beroepen

 
  • Autoverkoper
 
 
  • Automonteur-mechatronicus – technologie bedrijfsvoertuigen-
 
 
  • Specialist magazijnlogistiek
 
 
  • IT-specialist - systeemintegratie-
 

EEN OPLEIDING MET PERSPECTIEF

Een opleiding bij PEMA is de ideale basis voor uw verdere professionele ontwikkeling. Na de opleiding en eerste jaren in de administratie is het voor werknemers met potentie mogelijk om – met de steun van PEMA – aan de VWA te studeren en te streven naar een bachelordiploma.

Stage bij PEMA

Van STAGE naar droomberoep: bij PEMA maar een kleine stap.

Wat gebeurt er na het afstuderen? Wat doet u graag? Waar liggen uw professionele interesses? Welk beroep komt overeen met uw vaardigheden?

De school geeft u een tot vier weken vrij zodat u uw eerste praktische indrukken van geschikte beroepen kunt opdoen. Gebruik deze waardevolle tijd voor een studentenstage. Krijg inzicht in verschillende werkgebieden en wie weet, misschien vindt u bij ons uw droombaan!

Bent u geïnteresseerd in een stage bij PEMA? Stuur dan uw schriftelijke sollicitatie (motivatiebrief, curriculum vitae, uw laatste half jaar en indien van toepassing bijv. uw einddiploma) per e-mail aan bewerbung@pema.eu.

Wij kijken uit naar uw overtuigende documenten!

Heeft u vragen of wilt u een persoonlijk consult? Neem contact met ons op! We kijken uit naar uw aanvraag.

CONTACT