Hoofdkwartier BE: 0032 3541 7126

PEMA ALS WERKGEVER

PROFESSIONEEL, INNOVATIEF, TEAMGERICHT

Ons bedrijf breidt zich voortdurend uit. Daarom hebben we gekwalificeerde en competente medewerkers nodig, die er mee voor zorgen dat PEMA kan blijven opereren als de grootste fabrikantonafhankelijke verhuurder in het nationale en internationale bedrijfsleven. In ons bedrijf wacht een moderne werkomgeving met vlakke hiërarchieën en korte beslissingspaden op u. Wij bieden u uitdagende taken met veel vrijheid en waarderen een onafhankelijke, doelgerichte manier van werken.

Onze gedragswaarden, die ook in de hele groep van onze partner Société Générale worden toegepast, zijn gericht op teamgeest, verantwoordelijkheid, engagement en innovatie. Grijp de kans en word lid van ons team! Neem het initiatief en geef je carrière een nieuw perspectief.

Dit hebben we te bieden:

Een interessante job met veel persoonlijke verantwoording

PEMA biedt haar medewerkers een eerlijke en ondersteunende werksfeer binnen vlakke hiërarchieën. Na een uitgebreide inwerkperiode wachten er elke dag nieuwe uitdagingen op u waarvoor u persoonlijk verantwoordelijk bent. En als u ondersteuning nodig hebt, kunt u terugvallen op de uitgebreide competenties binnen het bedrijf.

Flexibele werktijd

Alle medewerkers van PEMA moeten zich in hun werkomgeving prettig voelen. Dat we daarin slagen, is te zien aan de grote motivatie van onze medewerkers. Het is voor ons belangrijk om een individueel gecoördineerd evenwicht tussen werk en privéleven mogelijk te maken en om het werk en het privéleven met elkaar te combineren. Daarom stimuleren we moderne en flexibele werktijdregelingen op veel werkterreinen, waar de specifieke werksituatie het ook maar toelaat. We weten dat veel werknemers ook succesvolle "familiemanagers" zijn en daarom is het voor ons belangrijk dat de familie en de carrière van onze werknemers hand in hand gaan.

Gezondheidsmanagement voor de medewerkers van PEMA

De gezondheid van onze medewerkers is erg belangrijk voor ons! Daarom hechten wij bijzonder veel belang aan maatregelen ter bescherming van de gezondheid en een gezonde werkomgeving. Regelmatige veiligheidstrainingen, de gezondheidsdienst op het werk door een bedrijfsarts en een gratis griepvaccinatie voor de medewerkers van PEMA zijn slechts enkele voorbeelden van interne gezondheidsbevordering. Daarnaast voorkomen we hygiënerisico’s door een groot aantal ontsmettingspunten in ons bedrijf en zorgen we zo voor de gezondheid van alle medewerkers en bezoekers.

Heeft u vragen of wilt u een persoonlijk consult? Neem contact met ons op! We kijken uit naar uw aanvraag.

CONTACT