Een mooie tijd!

De IAA bedrijfswagens 2018 ligt nu achter ons. We willen graag tot een conclusie komen en deze ook met u delen. Daarbij beginnen we helemaal bij het begin.

De weken voor de beurs

Toen de tijd was gekomen, om ons voor te bereiden op de IAA bedrijfswagens 2018, kregen we het idee, om een PEMA-bergingstruck te presenteren. Op de beurs kreeg hij de naam „The Beast“. De truck stond helemaal in het teken van mobiliteit. Hiermee willen we onze klanten nog meer service bieden. We hebben in de voorbereidingstijd lang en intensief aan het resultaat gewerkt en konden het op tijd voor de opening afronden.

Het PEMA bezoek van de IAA bedrijfswagens 2018

De respons op de IAA bedrijfswagens 2018 zelf overtrof alles. We hebben zonder uitzondering positieve feedback ontvangen van klanten, leveranciers of andere geïnteresseerde bezoekers over ons stand- en verkoopconcept. De gesprekken, die we ter plaatse hadden met personen uit uiteenlopende sectoren, waren zeer stimulerend en interessant.

De dagen na de beurs

Nadat de IAA bedrijfswagens 2018 was afgesloten, vonden we de tijd, om ons beursbezoek te evalueren. Dat is de reden, waarom we het over een succes kunnen hebben. Na afloop moesten we ook nog alles afbreken en afvoeren. Een ding kunt u van ons aannemen: in de transportwereld weten wij de weg. Daarom hebben we dat ook nog gered.

Een nieuw teken van mobiliteit

De eerste presentatie was op onze stand - nu voor u onderweg!