Hoofdkwartier BE: 0032 3541 7126

INDIEN U DAT WENST REGELEN WIJ ALLES WAT BETREFT TOL

De gebruiksheffing behoort voor u als logistiek bedrijf intussen tot een dagelijks onderdeel van uw werk, zoals het laden en lossen van uw trucks en trailers. Omdat we echter ook weten dat formaliteiten vaak veel tijd in beslag nemen, regelt PEMA voor u op aanvraag alle formaliteiten met betrekking tot het tolgeld voor vrachtwagens. Van de OBU-installatie tot de volledige afhandeling van het tolgeld: wij doen dat voor u.

PEMA biedt u drie varianten aan

1. PEMA-OBU: het servicepakket voor tolgeld bij het huurvoertuig
Deze oplossing met betrekking tot het tolgeld omvat de kosten voor de installatie van de On Board Unit (OBU), de verwijderkosten en de totale afhandeling van het tolgeld. De registratie van het voertuig bij Toll Collect gebeurt bij PEMA. Het tolgeld wordt u maandelijks in rekening gebracht.

2. KLANTEN-OBU: de OBU-installatie door PEMA
PEMA zorgt voor de registratie bij Toll Collect en de installatie van uw eigen On Board Unit in het huurvoertuig. Na teruggave van het voertuig verwijderen wij de OBU opnieuw en melden het bij Toll Collect af.
In dit geval zorgt u zelf voor de afhandeling van het tolgeld.

3. ZONDER OBU: uw huurvoertuig, uw verantwoordelijkheid
Hier zetten wij voor u een huurvoertuig zonder OBU klaar. U bent zelf verantwoordelijk voor de totale afhandeling van het tolgeld, de installatie en de verwijdering van de OBU.

Heeft u vragen of wilt u een persoonlijk consult? Neem contact met ons op! We kijken uit naar uw aanvraag.

CONTACT