Hoofdkwartier BE: 0032 3541 7126

Optimaal wagenparkbeheer dankzij telematica

Maak gebruik van ons telematica-assortiment om het beheer van uw wagenpark te optimaliseren. Voor de controle van bij ons gehuurde vrachtwagens, opleggers en wissellaadbakken bieden wij u een fabrikantonafhankelijk telematicaportaal dat de integratie van gegevens van verschillende systemen mogelijk maakt.

Met een wagenpark van meer dan 18.000 eenheden en een netwerk van werkplaatsen in heel Europa is PEMA één van de toonaangevende fabrikantonafhankelijke verhuurders van complete aanhangwagencombinaties van de zware klasse in Europa. In het kader van een omvangrijk serviceaanbod biedt PEMA haar klanten een telematicaportaal aan dat gegevens uit systemen van verschillende fabrikanten samenbrengt, essentiële informatie in één oogopslag zichtbaar maakt en daarmee de orderplanning sterk vereenvoudigt.

De telematica-oplossing van PEMA kan zowel voor een korte als voor een lange termijn gehuurd worden. Bovendien stelt PEMA op aanvraag ook voor individuele ERP-systemen of transportsoftware telematicagegevens ter beschikking.

POSITIEGEGEVENS EN VOERTUIGGEGEVENS IN REAL TIME CONTROLEREN

Naast positiegegevens kunnen ook de voertuigstatus en technische gegevens in real time in het telematicaportaal van PEMA opgeroepen worden. Essentiële functies zijn daarbij de controle van voertuig- en laadgegevens, alsook het centraal visualiseren van gegevens.

Huidige positiegegevens, de volledige controle van koeltransporten en het detecteren van ongeplande portieropeningen ondersteunen een efficiënte aansturing van logistieke processen.

OVERZICHT VAN TELEMATICAPAKKETTEN VAN PEMA

Trailer Basic

Lokalisatie

Positieverloop

Geofencing

EBS-gegevens

Koppelingsstatus

Portierstatus 

Trailer Cool

Lokalisatie

Positieverloop

Geofencing

EBS-gegevens

Koppelingsstatus

Portierstatus 

Temperatuurverloop

Alarmsignaal

Gegevens koelmachine

Archivering

Truck Basic

Lokalisatie

Gegevens voertuig

Positieverloop

Geofencing

Gegevens tachograaf

Schatting rijtijd

Analyse rijstijl

 

Truck Driver

Lokalisatie

Gegevens voertuig

Positieverloop

Geofencing

Gegevens tachograaf

Schatting rijtijd

Analyse rijstijl

Ecoresponse

Orderafhandeling

Navigatie

Tachodownload
Vanop afstand chauffeurskaarten opvragen

Uiteraard zijn de telematicadiensten van PEMA niet alleen beschikbaar voor huurvoertuigen van PEMA, maar op aanvraag ook voor uw eigen voertuigen.

Heeft u vragen of wilt u een persoonlijk consult? Neem contact met ons op! We kijken uit naar uw aanvraag.

CONTACT