Hoofdkwartier BE: 0032 3541 7126

Met behulp van PEMA kunt u snel en marktconform op elke transportopdracht reageren. Dankzij klantspecifieke contractoplossingen krijgt u een individueel concept dat op uw noden is afgestemd.

Wij bieden u individueel aangepaste huurcontracten met flexibele looptijden, speciale contractmodellen, modellen voor onderaannemers, flexibel wat betreft overeen te komen kilometerpools, seizoentarieven of ook raamcontracten op basis van een “pay per use”-systeem. Maak een keuze uit ons moderne wagenpark en kies om per dag, voor een korte termijn of voor een lange termijn te huren. Op aanvraag krijgt u onze voertuigen natuurlijk in uw corporate design. Zo houdt u financiële ruimte voor andere investeringen.

Focus op uw kernbusiness is onze prioriteit.

DUUR VAN DE HUUR

Huur voor een dag Huren voor korte termijn Huren voor lange termijn
één dag tot een maand één tot 12 maanden vanaf 12 maanden

OPTIONELE CONTRACTVARIANTEN

RENT Basic

Met “RENT Basic” integreert u een speciaal voertuig – zoals een tankoplegger of een silovoertuig – in uw bestaande servicestructuren. De contractvariant RENT Basic dekt daarbij de volledige service voor het gehuurde onderstel. Niet meer en niet minder.

RENT PLUS

De contractvariant “PEMA Rent Plus” geeft u maximale ondernemingsvrijheid. U beslist individueel of u na de huurperiode “uw” voertuig gewoon terugbrengt, het verder huurt of u met Rent Plus de optie tot het verwerven van uw huurvoertuig overeenkomt.

RENT FLEX

Kosten door stilstaan? Niet met “Rent Flex”: is de volledige capaciteit van een vrachtwagen met oplegger eerder klein en niet gemakkelijk te plannen, dan kunt u met Rent Flex op basis van een “Pay per use”-principe naast een basishuur ook een maandelijkse verrekening per kilometer overeenkomen.

RENT Season

Wilt u de voordelen van het huren op lange termijn, maar is het werk afhankelijk van het seizoen en de daarmee samenhangende schommelingen in opbrengsten en liquiditeit? Met het contractmodel “Rent Season” kunnen wij hiermee flexibel en individueel rekening houden.

Heeft u vragen of wilt u een persoonlijk consult? Neem contact met ons op! We kijken uit naar uw aanvraag.

CONTACT