Hoofdkwartier BE: 0032 3541 7126

MODULAIRE SERVICE – FLEXIBILITEIT DANKZIJ PEMA

De service van PEMA voor vrachtwagens met opleggers is modulair opgebouwd en kan aan de individuele wensen van de klant worden aangepast. Deze modulaire servicemogelijkheden zijn ook aantrekkelijk voor klanten met eigen werkplaatsen, omdat huurvoertuigen dan in de bestaande infrastructuur kunnen worden geïntegreerd en de kosten door de eigen dienstverlening laag kunnen worden gehouden. PEMA-klanten kiezen precies de service die ze nodig hebben - niet meer en niet minder - en blijven dus te allen tijde concurrerend.

Het "Rent Compact"-pakket omvat onderhoud volgens de specificaties van de fabrikant, herstellingen van de aandrijfas en hulpverlening bij pech. Dit dienstenpakket kan worden uitgebreid met het pakket "wettelijk voorgeschreven controles", die met name een groot onderhoud, veiligheidscontrole en keuring omvat.

Het “Rent Complete”-pakket omvat ook normale slijtage. Daarnaast is het onderhoud van het gehele gehuurde voertuig inclusief alle verstrekte extra uitrusting hier inbegrepen. Dit geldt bijvoorbeeld voor kraanconstructies, compressoren, hydraulische systemen, koelinstallaties of laadkleppen. Dit pakket wordt aangevuld door het ter beschikking stellen van reservevoertuigen en een Europese 24-urendienst (24/7).

Bij beide pakketten - zowel "Rent Compact" als "Rent Complete" – kan het optionele bandenservicepakket worden gekozen, die normale slijtage omvat, d.w.z. vooral het herstellen en het ter beschikking stellen van vervangingsbanden. Dit pakket kan worden uitgebreid met extra bescherming tegen klapband, botsingsschade en gevolgschade.

Daarnaast biedt PEMA met het pakket "Basic" een oplossing aan voor speciale voertuigen. De full service heeft betrekking op het chassis. Onderhoud en herstelling van de bovenbouw en aanbouwdelen aan het chassis, bijvoorbeeld op tank- en silo-opleggers, kunnen in de individuele servicestructuur worden geïntegreerd.

Modulaire Servicevarianten

Service Rent Compact

Dit pakket omvat de volgende diensten:

  • Onderhoud volgens de specificaties van de fabrikant     
  • Herstellingen aandrijfas door normale slijtage
  • Hulp bij pech met 24-uursnoodlijn


Optioneel: wettelijk voorgeschreven controles. Dit pakket omvat met name een groot onderhoud, een veiligheidscontrole en een keuring. Bij de optionele bandenservice houden we niet alleen rekening met normale slijtage, maar ook met het herstellen van banden en ter beschikking stellen van vervangingsbanden. Met een extra beschermingsomvang voor klapbanden, botsingsschade alsook gevolgschade bent u op alle scenario's voorbereid.

Service Rent Complete

Dit pakket omvat de volgende diensten:

  • Onderhoud volgens de specificaties van de fabrikant
  • Herstellingen als gevolg van normale slijtage
  • Pechverhelpingsdienst met 24-uursnoodlijn
  • Onderhoud van het totale gehuurde voertuig, met inbegrip van extra uitrustingsmogelijkheden (bv. bovenbouw van kranen, compressoren, hydraulische systemen, koelinstallaties of laadkleppen e.d.)
  • Europese 24-uursdienst, 365 dagen per jaar, en terbeschikkingstelling van vervangende voertuigen

Optionele bandenservice: Hierbij houden we niet alleen rekening met normale slijtage, maar ook met herstelling en vervangingsbanden. Met een extra beschermingsomvang voor klapbanden, botsingsschade en gevolgschade bent u op alle scenario's voorbereid.

Opmerking over het Rent Complete-pakket voor speciale voertuigen: Indien u een speciaal voertuig gehuurd hebt, omvat het onderhoud en de herstelling zowel het chassis als de bovenbouw en toebehoren, zoals tank- en silo-opleggers. Met PEMA Rent Complete kunnen u en uw chauffeur vertrouwen op de unieke en uitgebreide service van PEMA's langdurige kwaliteit en kunt u zich concentreren op uw project.

Goed om te weten

Bij het afsluiten van een nieuw vrachtwagenverhuurcontract bij PEMA worden ruitenwissers, ruitenwisserbladen, verlichting en zekeringen gratis vervangen in elk PEMA Truck Center. Rijd naar een PEMA Truck Center bij u in de buurt en wij helpen u veilig en comfortabel terug op de weg.

Heeft u vragen of wilt u een persoonlijk consult? Neem contact met ons op! We kijken uit naar uw aanvraag.

CONTACT