Hoofdkwartier BE: 0032 3541 7126

HUUR UW AANHANGWAGEN VOOR VRACHTWAGENS BIJ PEMA

Speciaal voor transportbedrijven die flexibel willen reageren in zogenaamd gecombineerd vervoer bieden huuraanhangwagens van PEMA veel mogelijkheden. BDF-voertuigen zijn ideaal voor het distributieverkeer tussen spoor of scheepvaart en de aangrenzende industrieën. U kiest bij PEMA uit een groot huuraanbod aan aanhangwagens en onafhankelijk van de fabrikant net die bedrijfsvoertuigen die u nodig hebt. Daarnaast bieden wij ook speciale aanhangwagens aan voor de afvalverwijderingsindustrie of de bouwsector.

Let bij het kiezen van een vrachtwagenaanhangwagen altijd op de te transporteren goederen. U dient ook op de hoogte te zijn van het feit of er ook grenzen overgestoken worden. Dan kan het soms zinvol zijn om voor een gesloten aanhangwagen te kiezen.

U kunt bij ons aanhangwagens van de volgende merken en fabrikanten huren:

 
 • Krone
 • Kögel
 • Hüffermann
 
 
 • Schmitz
 • CIMC
 

U kunt hierbij uit de volgende varianten kiezen:

 
 • BDF-aanhangwagens met wissellaadbak
  • voor C745 met 1.320 mm opslaghoogte
  • voor C745 met 1.020 mm - 1.320 mm opslaghoogte
 • Aanhangwagens voor rolcontainers
 
 
 • BDF-middenasaanhangwagen
  • voor C782 met 1.000 mm opslaghoogte
  • voor C782 met 1.070 mm - 1.320 mm opslaghoogte
 • Aanghangswagens voor bouwmateriaal
 

BDF-AANHANGWAGENS: MEER VRIJHEID IN GECOMBINEERD VERVOER

Bij PEMA hebt u de keuze uit verschillende varianten zodat u zeker de juiste wissellaadbakaanhangwagen voor uw doel vindt. Het gebruik van weg/spoor is bijzonder effectief omdat de lading snel van het ene voertuig naar het andere kan worden overgeladen. De laad- en lostijden van de vrachtwagens zijn aanzienlijk korter dan bij alternatieve transportoplossingen omdat de aanhangwagen van de wissellaadbakaanhangwagen zonder hulpmiddelen snel kan worden vervangen.

AANHANGWAGENS VOOR ROLCONTAINERS: GEWOON MEER CAPACITEIT

Als u reeds over transportvoertuigen voor rolcontainers beschikt en u voordelig andere containers wilt transporteren, dan is het huren van aanhangwagens voor rolcontainers de moeite waard. Dit betekent dat per rit meerdere rolcontainers naar de plaats van gebruik kunnen worden getransporteerd en de capaciteit per transportvoertuig wordt verdubbeld.

De toepassingsmogelijkheden van de aanhangwagens voor rolcontainers zijn breed. Zo kunnen brandweerkorpsen bijvoorbeeld voor vrijwel elk doel het juiste materiaal bij de hand hebben, zodat ze het wanneer dat nodig is snel naar de plaats van gebruik kunnen transporteren. Rolcontainers zijn daarom ook voor andere instanties met veiligheidstaken een ideale oplossing.

AANHANGWAGENS VOOR BOUWMATERIAAL: DE STERKE VOOR DE ZWARE KLUSSEN

Huur onze aanhangwagens voor bouwmaterialen als het gaat om zware lasten in de bouw. Met hun robuust onderstel zijn ze volledig afgestemd op het transport van bouwmaterialen. Alle aanhangwagens voor bouwmateriaal in ons wagenpark zijn voorzien van bevestigingsgaten in het buitenframe, zodat een goede ladingbeveiliging gegarandeerd is. Door hun laag eigengewicht bieden deze aanhangwagens ook een zeer hoog laadvermogen.

Heeft u vragen of wilt u een persoonlijk consult? Neem contact met ons op! We kijken uit naar uw aanvraag.

CONTACT