Hoofdkwartier BE: 0032 3541 7126

PEMA biedt silo-opleggers aan voor het transport van voedsel, poedervormige en vloeibare materialen. Voor liggende silo’s en kipsilo's maakt PEMA voornamelijk gebruik van Feldbinder. Natuurlijk zijn ook leveranciers als Spitzer, LAG, Kässbohrer en andere op aanvraag beschikbaar.

Het wagenpark bestaat uit de volgende voertuigtypes waarvan de specificaties voldoen aan de typische standaardvereisten van de markt:

  • Feldbinder silo-oplegger EUT 37.3-2/1
  • Feldbinder kipsilo-oplegger KIP 45.3/60.3
  • Feldbinder kipsilo-oplegger KIP 60.3 ADR

Voor het zelfvoorzienend lossen van silowagens biedt PEMA indien gewenst ook geschikte trucks met compressoren aan, zoals Jupiter 150, XK 12 of Drumm 9000.

Trucks met en zonder ADR-apparatuur zijn leverbaar.

Daarnaast werd de VOLVO FM Light ook aan het productfolio toegevoegd. PEMA heeft in dit segment als standaard voertuig bewust gekozen voor de truck van haar samenwerkingspartner Volvo Trucks omdat dit voertuig wat technische parameters en klantenacceptatie betreft hoge ogen gooit. Volvo Trucks bespaart niet op veiligheid, het rijcomfort van de chauffeur en ook niet bij het rijgemak, maar alleen op gewicht!

De daarbij passende trucks van de merken Volvo, MAN, DAF, Mercedes-Benz, Iveco en Renault met compressorinstallatie vindt u ook in onze verhuurvloot.

In het kader van een verhuur voor lange termijn stelt PEMA u graag voertuigen in uw speciale klantspecificatie ter beschikking, op aanvraag ook in een individueel corporate design.

Bovendien trainen we in het kader van de PEMA-academie uw chauffeurs in verplichte cursussen voor de opleiding tot chauffeurs voor gevaarlijke stoffen volgens de voorschriften van de ADR/GGVSEB.

Silo-opleggers

Silo-opleggers 37 m³ liegend

volume 37.000 l bulk silo-oplegger met 2 kegels met 1 of 2 tanks (dan met verschuifbare scheidingswand)
3 mangaten DN 450 materiaaluitgang 4´´ achteraan aluminium velgen
4 slangen 5 m DN 200 gereedschapskoffer  

Silo-opleggers 45 m³ kippbar LM

Silo-opleggers 45 m³ kippbar LM

volume 45.000 l 4 mangaten DN 450 en 2 vulopeningen DN 100 losgoot wenkbaar naar boven en zijwaarts
Lucht-kompressor met fijne filter kip-pompaggregaat 24 V aluminium velgen
4 slangen 5 m DN 200 2 gereedschapskoffers  

Heeft u vragen of wilt u een persoonlijk consult? Neem contact met ons op! We kijken uit naar uw aanvraag.

CONTACT