Hoofdkwartier BE: 0032 3541 7126

PEMA biedt tankwagens aan voor het veilig vervoeren van vloeistoffen. We gebruiken voornamelijk voertuigen van Feldbinder. Natuurlijk zijn o.a. leveranciers als Van Hool en Kässbohrer op verzoek van de klant ook mogelijk. Als verhuurder van bedrijfsvoertuigen onderscheidt PEMA zich in dit segment met een breed portfolio aan modellen en ontwerpen, zowel voor het huren op korte als op lange termijn. Het wagenpark van PEMA-tankwagens omvat voertuigconfiguraties voor technische producten met en zonder ADR-goedkeuring en ook voor levensmiddelen.

Het wagenpark bestaat uit de volgende voertuigtypes waarvan de specificaties voldoen aan de typische standaardvereisten van de markt:

  • Feldbinder tanktrailer TSA 30.3-1/35.3-1 ADR
  • Feldbinder tanktrailer TSA 30.3-1 BIT
  • Feldbinder tanktrailer TSA 32.3-2 LM/TSA 33.3-3 LM/TSA 34.3-3 LM

Voor het zelfvoorzienend lossen van tankvoertuigen biedt PEMA indien gewenst ook geschikte trucks met compressor aan, zoals Jupiter 150, XK 12 of Drumm 9000.

Trucks met en zonder ADR-uitrusting staan ter beschikking.

Daarnaast werd de VOLVO FM Light ook aan het productfolio toegevoegd. PEMA heeft in dit segment als standaardvoertuig bewust gekozen voor de truck van haar samenwerkingspartner Volvo Trucks, omdat deze truck over de hele lijn technisch overtuigend is en ook bij klanten erg in trek is. Volvo Trucks bespaart niet op veiligheid, het rijcomfort van de chauffeur en ook niet bij het rijgemak, maar alleen op gewicht!

Voor het transport van tankcontainers volgens ADR, C715, C745, C782 biedt PEMA ook het geschikte tankcontainerchassis in swap-uitvoering te huur aan.

De daarbij passende trucks van de merken Volvo, MAN, DAF, Mercedes-Benz, Iveco en Renault met compressorinstallatie vindt u ook in onze verhuurvloot.

In het kader van een verhuur voor lange termijn stelt PEMA u graag voertuigen in uw speciale klantspecificatie ter beschikking, op aanvraag ook in een individueel corporate design.

Bovendien trainen we in het kader van de PEMA-academie uw chauffeurs in verplichte cursussen voor de opleiding tot chauffeurs voor gevaarlijke stoffen volgens de voorschriften van de ADR/GGVSEB.

Tankopleggers

Chemietankauflieger 30 m³ 1 Kammer

volume 30.000 l / 1-kamer / Tankcode L4BH mangaten DN 500 en reinigingsopeningen DN 300 met overloop-koffers voorbereiding voor heet-water-verwarming
100 mm isolering met roestvrij staal ommanteling materiaaluitgang DN 80 achteraan rechts aluminium velgen
2 slangen 6 m DN 160 ADR-uitrusting met brandblusser, waarschuwingsbord, aardingsuitrusting gereedschapskoffer (roestvrij staal)

Heeft u vragen of wilt u een persoonlijk consult? Neem contact met ons op! We kijken uit naar uw aanvraag.

CONTACT