Hoofdkwartier BE: 0032 3541 7126

Bij PEMA huurt u voor elk doel de gepaste vrachtwagen

Ook wanneer u een vrachtwagen met een speciale bovenbouw wil huren, kunt u bij PEMA, onafhankelijk van de fabrikant, uit een ruim aanbod aan merken en combinaties kiezen.
In ons portfolio bieden wij u voertuigen aan met een totaalgewicht van 7,5 t tot 26 t en dit in de meest uiteenlopende variaties.

Bij ons huurt u vrachtwagens met de volgende uitrustingen:

 
 • Laadbak met laadklep
 • Koelboxopbouw met laadklep
 • Werfvoertuigen
 • Afrolkipper 6 × 2
 
 
 • Gesloten opbouwbox met laadklep
 • Wissellaadbakken conform de BDF-norm
  • voor C745 – 1.320 mm/laadklep
  • voor C782 – 1.000 mm
  • met hefarm of mechanische hoogteverstelling
  • voor C745 of C782 – 1.020 mm - 1.320 mm
 • Laadbak voor bouwmateriaal met hoekkraan 6 × 2
 

Koelboxopbouw met laadklep: zo blijft alles fris!

Bij PEMA huurt u zowel voertuigen met koelboxen als diepvriesboxen. De koelboxen zijn bijzonder geschikt voor de bevoorrading van levensmiddelenmarkten, maar ook voor festivals om altijd gekoelde drank te kunnen leveren. En als het echt koud moet zijn, waarborgen onze diepvriesboxen de diepvriesketen tijdens het transport: koelinstallaties zorgen voor een constante temperatuur tot min 20 graden Celsius, ook bij hoge buitentemperaturen van meer dan 40 graden Celsius. Zo blijft uw lading ook bij warm weer op de snelweg koel.

Wissellaadbakken conform de BDF-norm: flexibiliteit op wielen

Huurvoertuigen met deze bovenbouw zijn pas geschikt wanneer de te transporteren goederen via meerdere verkeerswegen hun bestemming kunnen bereiken. Bij BDF-wissellaadbakken bestaat de mogelijkheid om tussen straten en sporen, maar ook om tussen straten en straten af te wisselen. Wij hebben verschillende modellen in ons assortiment, bijvoorbeeld de standaard verwisselbare kaders in de maten C 745 en C 782 voor 2- en 3-assige vrachtwagenonderstellen, alsook de uitvoering met twistlocks die in de hoogte verstelbaar zijn, de zogenaamde multiwisselaars.

Laadbak voor bouwmateriaal met hoekkraan: de sterke oplossing voor de bouwsector

Onze robuuste laadbakken voor bouwmateriaal zijn uitgerust met een krachtige laadkraan. Deze bovenbouw is bijvoorbeeld geschikt voor het laden van zware pallets of bouwmateriaal. De kraan bevindt zich aan de achterzijde, zodat zowel het laadvlak van de trekker als dat van de aanhanger veilig en volledig geladen en gelost kan worden.

Afrolkipper: haakarmvoertuig te huur

Het huren van een haakapparaat bij PEMA is de moeite waard: het lage eigengewicht en de eenvoudige bediening garanderen u maximale productiviteit en zuinigheid vanaf de eerste seconde. Dankzij het hydraulische vergrendelingssysteem van de container worden de containers absoluut veilig bevestigd voor transport. Uiteraard voldoen onze afrolkippers aan alle wettelijke voorschriften.

Heeft u vragen of wilt u een persoonlijk consult? Neem contact met ons op! We kijken uit naar uw aanvraag.

CONTACT