Hoofdkwartier BE: 0032 3541 7126

Wissellaadbakken huren bij PEMA

Met meer dan 18.000 huurvoertuigen is PEMA één van Europa’s grootste verhuurbedrijven voor bedrijfsvoertuigen in de transport- en logistieke sector. Wij bieden u dan ook een groot assortiment wissellaadbakken te huur aan. Wisselsystemen met wissellaadbakken zijn onmisbaar als u gebruik wil maken van meerdere verkeerswegen, zoals de weg, het water en het spoor. Met gecombineerd vervoer kunnen verwisselbare koffers en containers snel en eenvoudig van het ene voertuig op het andere geladen worden. Net als bij ISO-containers worden de wissellaadbakken met behulp van twistlocks aan het voertuig vastgemaakt. In vergelijking met een ISO-container hebt u het essentiële voordeel dat het interieur optimaal vormgegeven is voor pallets.

Voor elke transportbehoefte het juiste wisselsysteem

Welke verwisselbare lastdrager u ook nodig hebt, wij hebben voor uw project precies de juiste huuroplossing. Of het nu gaat om een wissellaadbak met dekzeil, een jumbo, een wisselkoffer of een wisselkoelkoffer: wij krijgen uw wissellaadbak snel en eenvoudig op de weg. Onze wissellaadbakken bieden bovendien ook schuifdaken, schuifzeilen of portaaldeuren naar keuze aan. Alle opties zijn uiterst functioneel en van hoge kwaliteit. Ons wagenpark biedt u voldoende flexibiliteit voor verschillende volumes in verschillende afmetingen en groottes.

Bij PEMA kunt u o.a. wisselbakken van de volgende merken huren:

 
  • Wecon
  • Schmitz Cargobull
 
 
  • Kögel
  • Krone
 

Andere merken op aanvraag.

WAAROM PEMA?

Met onze jarenlange ervaring in de transportsector zijn wij uw eerste aanspreekpunt voor ladingen. Met huuroplossingen van PEMA brengt u uw goederen veilig naar hun bestemming. Ons unieke wagenpark en onze flexibele contractmodellen bieden u de optimale oplossing voor elk project. U hoeft zich bij ons geen zorgen te maken over de betalingsmodaliteiten. In samenwerking met de Société Générale kunnen wij u naast verhuur ook heel wat andere financierings- of leasingsopties aanbieden. Zo hebt u op elk moment optimale controle over uw uitgaven.

Heeft u vragen of wilt u een persoonlijk consult? Neem contact met ons op! We kijken uit naar uw aanvraag.

CONTACT