Hoofdkwartier BE: 0032 3541 7126

PEMA Services – onze dienstverlening

Als Europa’s toonaangevende verhuurder voor vrachtwagens bieden wij een wagenpark met meer dan 18.000 voertuigen te huur aan, waaronder vrachtwagens met oplegger, opleggers en dergelijke, alsook passende dienstverleningen: hierbij horen bijscholingen en seminars in onze academie, onze telematicamodule alsook onze financieringsaanbod.

PEMA IS UW PARTNER OP OOGHOOGTE

PEMA biedt u tientallen jaren ervaring op het vlak van bedrijfsvoertuigen en is uw betrouwbare partner op het vlak van mobiliteit. Onze professionele dienst en onze onderhoudswerkzaamheden aan de huurvoertuigen geven u zekerheid. Indien nodig reageren we snel met een reparatie of een vervangvoertuig.

OPTIONELE DIENSTEN

Intelligente telematica

Klanten kunnen indien nodig hun gehuurde vrachtwagens, opleggers of wissellaadbakken aanvullen met positionerings- en telematica-oplossingen en daarmee het beheer van hun wagenpark optimaliseren. Het fabrikantonafhankelijke telematica-integratieportaal voor trucks en trailers maakt de data-integratie van verschillende systemen mogelijk. Bovendien kunnen via de oplossing ook voertuigen gekoppeld worden die niet uit het wagenpark van PEMA komen, maar eigen voertuigen van het transportbedrijf zijn. Dit leidt tot aanzienlijk efficiëntere werkprocessen bij transportbedrijven, want de gegevens van alle voertuigen worden in een portaal gebundeld en zijn in één oogopslag beschikbaar. Het controleren van voertuigen met telematica is bij PEMA reeds beschikbaar bij het huren op korte termijn.

PEMA-academie

PEMA is op het vlak van techniek en knowhow altijd up-to-date. Stilstaan is voor ons geen optie. Met het programma van de PEMA-academie willen we graag onze kennis doorgeven. Met verschillende gekwalificeerde bijscholingen zorgen wij voor uw succes. Bij ons hebt u de mogelijkheid om u over belangrijke thema’s van de logistiek te informeren en om hierover verder bij te leren.

Onder ons brede aanbod aan opleiding tot beroepschauffeur en bijscholing vallen o.a. de opleiding over het transporteren van gevaarlijke goederen of een veiligheidstraining. U hebt de keuze: ofwel volgt u onze bijscholing in een van onze vestigingen in Duitsland ofwel sturen wij ons team naar uw bedrijf.

Financiering voor bedrijfsvoertuigen

PEMA is een bedrijf van de groep GEFA-Bank en behoort daarmee tot het Franse bankconcern Société Générale – een van de grootste banken in de EU. GEFA is bovendien de grootste geldschieter van transportobjecten in Duitsland. Profiteer van deze gebundelde competentie als u beroep wil doen op een van onze interessante financiële oplossingen voor huurtrucks. Wij bepalen samen met u een concept waarbij u een zo klein mogelijke belasting krijgt in combinatie met een hoge flexibiliteit.

Heeft u vragen of wilt u een persoonlijk consult? Neem contact met ons op! We kijken uit naar uw aanvraag.

CONTACT