Hoofdkwartier BE: 0032 3541 7126

TWEEDEHANDSVOERTUIGEN KOPEN VAN PEMA

U wilt uw wagenpark permanent uitbreiden, maar verhuur op lange termijn en nieuwe aankopen zijn geen optie? Dan raden wij u aan om gericht te zoeken naar tweedehandsvoertuigen van PEMA. Of het nu gaat om tweedehandsvrachtwagens met oplegger, diepladers of opleggers: met een voertuig van PEMA Used krijgt u altijd een product dat gedurende de hele levensduur uitstekend werd onderhouden met de gebruikelijke betrouwbare PEMA-kwaliteit.

Wij vinden zeker het juiste tweedehandsvoertuig voor u

Oostjachtpark 3 b3
B-9100 Sint-Niklaas
België
Tel : +32 3 541 71 26

Neem contact op met uw persoonlijke contactpersoon bij PEMA Used.

Contact

U wilt liever online contact opnemen met ons?

Hier gaat u rechtstreeks naar de PEMA-voertuigen op mobile.de!

PEMA USED: TWEEDEHANDSVOERTUIGEN IN TOPKWALITEIT

Bij al onze trekkende voertuigen, of het nu trucks of motorwagens zijn, gaat het om de nieuwste modellen van gerenommeerde fabrikanten zoals Volvo, Mercedes-Benz, MAN, DAF, Renault of IVECO. De trucks zijn bij PEMA RENT gemiddeld nooit langer dan vier jaar in gebruik. Tijdens deze periode worden ze regelmatig onderhouden door onze gespecialiseerde medewerkers in onze eigen PEMA-werkplaatsen of bij door PEMA geautoriseerde servicepartners in heel Europa.

Of het nu gaat om trucks, vrachtwagens voor wissellaadbakken, opleggers met dekzeilen, boxopleggers, koelopleggers, megatrailers, tankopleggers, silo-opleggers, diepladers, opleggers met schuifvloer of distributievoertuigen: voordat wij de tweedehandsvoertuigen aan u overhandigen, worden ze opnieuw helemaal door ons gespecialiseerd personeel gecontroleerd.

Bezoek ons bij EMA Used in Sint-Niklaas. Hier geven wij u graag persoonlijk advies over onze tweedehandsvoertuigen. Uiteraard ondersteunen we u ook graag telefonisch, per mail of post. Zo zorgen wij bijvoorbeeld voor de nationale en internationale douaneafhandeling voor de export van voertuigen naar derde landen – ook buiten de EU – en bezorgen wij u de nodige kentekenplaten voor de overdracht van de voertuigen. Kortom: wij zorgen ervoor dat u zich volledig kunt concentreren op uw kernbusiness en dat u met uw nieuwe tweedehandsvoertuig kunt werken.

Wij kopen uw tweedehandsvoertuig

Wij zijn altijd op zoek tweedehandsbedrijfsvoertuigen, ongeacht het merk of de uitrusting. Wij kopen graag uw tweedehandsvrachtwagen – ook speciale voertuigen – of ruilen deze indien gewenst in. Neem hiervoor contact op met de heer Jörg Langlotz.

Jörg Langlotz
PEMA GmbH • Niederlassung Recklinghausen • Schmalkalder Str. 11 • D-45665 Recklinghausen
Mobil +49 (0) 151 1761 0772 • j.langlotz@pema.eu

Contact

FINANCIERING MET SOCIÉTÉ GÉNÉRALE

Als lid van de groep GEFA-bank maakt PEMA deel uit van de divisie Société Générale Equipment Finance van de Franse bankgroep Société Générale. Samen bieden wij u oplossingen op maat voor de financiering van tweedehandstrucks of -trailers.

VESTIGINGEN VAN PEMA

Op de volgende locaties staat er competent personeel voor u klaar om u raad te geven en om ons grote aanbod aan tweedehandstrucks aan u voor te stellen.

  • Helsingborg, Zweden
  • Padborg, Denemarken
  • Recklinghausen, Duitsland
  • Komorniki, Polen
  • Praag, Tsjechië
  • Egerkingen, Zwitserland

Aarzel niet om contact met ons op te nemen. Bij ons vindt u uw droomvoertuig.

Heeft u vragen of wilt u een persoonlijk consult? Neem contact met ons op! We kijken uit naar uw aanvraag.

CONTACT