Hoofdkwartier BE: 0032 3541 7126

HERSTELLINGS- EN ONDERHOUDSDIENST

PEMA beschikt over eigen fullservicewerkplaatsen en werkt samen met een Europees netwerk van deskundige werkplaatsen. Onze hoogopgeleide medewerkers zijn gespecialiseerd in vrachtwagens en hebben op elk moment toegang tot een uitgebreid assortiment reserveonderdelen. Dit betekent dat wij altijd, ook in noodgevallen, bij u in de buurt zijn als er herstellings- of onderhoudswerkzaamheden moeten gebeuren. Onze vrachtwagens en aanhangers worden bovendien ook regelmatig onderhouden volgens de specificaties van de fabrikant. Wij vinden het belangrijk dat wij ons aan uw tijdschema houden en samen met u afspraken maken. Zo zorgen wij ervoor dat u niet veel tijd hoeft te investeren en u met uw bij PEMA gehuurd voertuig snel weer verder kunt.

24-UURSALARMCENTRALE

In geval van nood kunt u onze werkplaatsen en onze Europese pechverhelpingsdienst bereiken op het centrale telefoonnummer +49 (0) 5521 860 1111. Aarzel niet om ons te contacteren. Onze noodlijn is op elk moment van de dag bemand en er staat altijd iemand voor u klaar.

BLIJF MOBIEL MET EEN VERVANGVOERTUIG VAN PEMA

Als u een schadegeval hebt, bijvoorbeeld als gevolg van een verkeersongeval, stellen wij u een vervangvoertuig ter beschikking. Wij willen in geen geval dat uw dagelijks werk eronder lijdt. Daarom zorgen wij ervoor dat u binnen zeer korte tijd weer mobiel bent. U kunt ons bereiken op: +49 (0) 5521 860 1111.

Heeft u vragen of wilt u een persoonlijk consult? Neem contact met ons op! We kijken uit naar uw aanvraag.

CONTACT